Джиджи Хадид предпочете небрежния стил  на шоуто на Michael Kors

...
Джиджи Хадид предпочете небрежния стил  на шоуто на Michael Kors
Коментари Харесай

Топ моделът Джиджи Хадид и Седмицата на модата в Ню Йорк

Джиджи Хадид избра небрежния жанр  на шоуто на Michael Kors при представянето на сбирката есен/зима 2022 по време на Седмицата на модата в Ню Йорк през вчерашния ден.

Джиджи Хадид излезе в нехаен, само че моден тип по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.

26-годишният супермодел беше забелязан да напуща шоуто на Майкъл Корс за есен/зима 2022 във вторник, написа списание People.

Хадид  заложи на ежедневната визия, като се облече в дълго кожено яке, пуловер, бели панталони и кафяви ботуши. Тя приключи своята визия с маска за лице и слънчеви очила.

Актриса от хитовия сериал „ Клюкарката “ също присъстваше на шоуто. Тя изуми всички със зашеметяващата си визия, само че какво ли друго да чакаме от красивата Серина, която постоянно е изглеждала напълно. Блейк Лайвли заложи напълно на белия цвят, като се появи с изрязан бял топ, бяло сако и бяла пола, като обувките още веднъж бяха в бял цвят. Единствения цвят, друг от белия, бе аленото червило, което пасваше съвършеното на стилната визия, като я караше да наподобява още по-очарователно.

Преди шоуто, което включваше осъществяването онлайн от артиста на „ Sure Thing “ Мигел, Корс показа видео известие със своите поддръжници в Instagram, разкривайки, че се чака „ доста искра на огромния град “, написа People.

Миналия септември Джиджи Хадид се завърна на пътеката на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Почти тъкмо една година откогато роди дребната принцеса Кай, Хадид още веднъж изуми своите фенове и аудитория, дефилирайки и изглеждайки съвършено на стилния подиум на шоуто на Proenza Schouler. Супермоделът показа един от най-нестандартните тоалети – рокля с щампа, носена под жилетка с полуцип, до момента в който се разхождаше в шоуто навън, написа списанието.

През март 2021 година, тя излезе на първото си фешън ревю, откакто роди щерка си Кай. Красавицата се появи изненадващо на подиума на представянето на стилната сбирка на Versace есен/зима 2021, която се предаваше онлайн в обществените мрежи, заради пандемията.

Хадид откри „ онлайн “ шоуто с шикозно късо бюстие, пола и блейзър. Втората визия бе още по-интересна, като се появи облечена с мини рокля, чоропогащник, който бе като фешън аксесоар, високи обувки на платформа и необятен колан, който наблягаше тънката талия на модела.

След представянето на двата красиви тоалета, тя закри събитието с транспарантна черна рокля с дълги ръкави, покрита с изискан монограмен претекст.

Въпреки персоналните проблеми, които споходиха Джиджи и драмата към нейната майка и сътрудникът на Хадид, артистът Зейн Малик, това не попречи на русокосата хубавица да се включи в седмицата на модата в Ню Йорк и още веднъж да показва своите съвършени моделски умения, както и да накара публиката и нейните почитатели да се възхитят за следващ път на нейния гений, сексапил и хубост.

Джиджи Хадид е един от най-успешните международни модели. Тя е известна от и като ангел на известната марка за долни дрехи „ Victoria`s Secret “. Като дете страда от наднормено тегло и постоянно се трансформира в обект на насмешки от своите съученици. Нейната промяна изумява всички, а през днешния ден тя има зад себе си стотици фешън задължения и краси кориците на едни от най-популярните списания в света.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР